söndag 14 september 2008

Härliga höst...

Det är bara så att enligt mig är det inte mycket som kan slå en vacker höst dag som igår. Vi åkte hemifrån vid två tiden och var inte hemma förens nästan klockan åtta på kvällen. Vi hade med oss kaffekorgen och självklart en rensnings kniv och pappkasse för man vet ju inte vad man kan springa på i skogen.. Jag hittade båge det ena och det andra.
Kom fram till att om ett par veckor får vi åka iväg igen för tyvärr så var de flesta av trattisarna ganska små men jag fick ändå ihop lite lagom med svamp.


Men enligt mig själv så var det nog roligast att hitta de guldgula kantarellerna. Trodde faktiskt inte att jag skulle hitta några av dem men det blev lite där med. Och de hamnade i köttfärs såsen när vi kom hem. Medans trattisarna ska jag torka. Blir det inte att jag ska åka till Mamma idag så ska jag se om man kanske kan hitta lite björnbär idag..Då blir det nog en paj till Markus ikväll. Kanske....

1 kommentar:

glaha sa...

Här har man varit duktig men det gäller att passa på dessa härliga höstdagar. Ska själv snart ut och traska en sväng i skogen med gubben. Men det blir ingen svamp för våran del. Då hade jag nog förgiftat hela familjen =) Hittat något oätligt.

Blev korten något att ha?

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran