söndag 14 juni 2009

Nu så är allt klart..

Ja väskan är packad, A är hämtad och jag är 36v+ så nu så får min lille/lilla okupant lov att komma precis när som.. Har lite små funderingar på att ta itu med trädgården och få grävt trädgårdsland och flyttat de saker jag vill flytta.. Kan ju hoppas på att det hjälper till och skyndar på så att jag inte behöver vänta 4v till eller mer *S*... Men okupanten kommer väl när den är färdig om inte förr. Allt har ju som sagt sin tid och plats..
Men jag börjar allt bli nyfiken på vem personen där inne är.. Jag ser verkligen fram emot att hälsa denna välkommen till världen och familjen..

Kan inta fatta att det inte är mer än två år sedan man sist satt i denna situation och undrade de samma som nu. Tiden bara springer iväg.. Min lille prins är inte så liten längre och snart är han storebror. Och storasyster hon ser väl fram emot yterligare ett syskon men samtidigt så kan ju små syskon vara si så där roliga vissa dagar. Hon börjar bli så stor.. Att hon redan är tio kan knappt fatta det.

Men kan inte annat än säga att både A och G är mitt livs största skatter och snart så har jag tre.. Livet är underbart.

3 kommentarer:

Karin sa...

Det är inte klokt vad tiden har gått fort, det ska bli så spännande att se vad det blir för en liten en......

Carina sa...

Oj vad spännande och visst går tiden fort. Det är ju inte länge sen vi stod och pratade och du berättade vad som var på gång. Men lycka till och hoppas för er skull att okupanten ger upp snart.

glaha sa...

Spännande och just nu är jag avunsjuk på dig.=) Så härliga månader du har framför dig med att snusa på en nykläckt beby när du vill. Att lära känna en liten ny människa..... håller tummar och tår att du slipper vänta i fyra veckor tills det.

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran