söndag 2 oktober 2011

Höst..

Så var det höst igen.. Vet inte vart tiden tar vägen, så mycket jag hade tänkt mig hinna med i sommar men jag ska vara glad om jag hunnit med en tredjedel. Men har ju jobbat en hel del så får nog vara nöjd med det.

Inte har jag tagit mig tid att scrappa. Men ska försöka nu i höst har faktiskt flera idéer som ligger och gottar sig. Hade tänkt sätta upp ett mål på tre kort i veckan så att jag kan få upp mitt lager lite så där lagom.

Måste se till att börja träna igen men är så glad att jag börjar närma mig min målvikt (ca15 kvar) har gått ner ca 20kg sedan i mars och det känns så underbart och trots all god mat i sommar så har jag fortsatt ner i vikt i en lagom takt. Men tror nog att lite träning skulle göra gott. Om inte annat så ser det ju till att ge lite mer energi nu när mörkret närmar sig.

Dags att gå ut i trädgården och höststäda lite sen så blir det nog lite scrapping till kvällen..

2 kommentarer:

Ulla sa...

Härligt att höra av dej lite, är så länge sen man sett dej nu. Men förstår att jag kommer väl inte att känna igen dej, så tro inte jag är högfärdig utan du får väl presentera dej:)))) Den 8 okt, blir det en scrapdag här om du är intresserad, hör av dej. Kram

Anonym sa...

Snyggt jobbat, bruden
Kram
Gunnel

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran