måndag 31 oktober 2011

Ett kort

Dagen sprang iväg igår så jag hann bara med ett kort men är väldigt nöjd med det...

lördag 29 oktober 2011

Tre kort, idag..

Ja jag har gjort tre kort idag och har fler på g så det finns risk att det kommer upp fler bilder imorgon.. Men börjar med de tre från idag.

tisdag 18 oktober 2011

Tre kort...

Har gjort några fler kort.. Två med Halloween känsla och en lite mer vintrig toutch.


söndag 16 oktober 2011

Ett litet hus..

Har gjort ett litet hus nu i Halloween tider som jag dessutom är med och tävlar med i Cupcake Craft Challenges utmaning denna vecka. Det var riktigt kul att sitta och knåpa med detta som är gjort helt från grunden och enbart med rest papper.

Ska i väg med den stora tösen till tåget strax men sen blir det nog lite mer scrappande om inte gubben har allt för mycket emot det.


måndag 10 oktober 2011

Haha jag hann..

Jag hann med att scrappa ett kort till igår.. så även om det inte kom upp på bloggen förens idag så lyckades jag med mitt mål på tre kort i veckan förra veckan. Och om inte allt blir kaos denna veckan så ska det nog hinnas med minst tre denna veckan.. Har lite idéer så jag ser fram emot att sitta ner och få ut dem i mina alster.
söndag 9 oktober 2011

Två av tre...

Jag har faktisk tagit mig tiden ett par sena kvällar denna vecka och gjort två av tre kort denna vecka. Men jag hoppas på att kanske hinna med ett idag med så jag får gjort de där tre jag hade som mål. Har varit riktigt kul att scrappa lite men fick lov att använda lite olika utmaningar på nätet för att komma igång. Det blev ett glittrande julkort och ett riktigt höstligt kort.


söndag 2 oktober 2011

Höst..

Så var det höst igen.. Vet inte vart tiden tar vägen, så mycket jag hade tänkt mig hinna med i sommar men jag ska vara glad om jag hunnit med en tredjedel. Men har ju jobbat en hel del så får nog vara nöjd med det.

Inte har jag tagit mig tid att scrappa. Men ska försöka nu i höst har faktiskt flera idéer som ligger och gottar sig. Hade tänkt sätta upp ett mål på tre kort i veckan så att jag kan få upp mitt lager lite så där lagom.

Måste se till att börja träna igen men är så glad att jag börjar närma mig min målvikt (ca15 kvar) har gått ner ca 20kg sedan i mars och det känns så underbart och trots all god mat i sommar så har jag fortsatt ner i vikt i en lagom takt. Men tror nog att lite träning skulle göra gott. Om inte annat så ser det ju till att ge lite mer energi nu när mörkret närmar sig.

Dags att gå ut i trädgården och höststäda lite sen så blir det nog lite scrapping till kvällen..

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran