lördag 27 juni 2009

Blogg Godis hos House of Inspiration..

House of Inspiration har haft över 55 800 besökare på hemsidan och ca 15 000 på bloggen!
Och det tänkte de fira med detta härliga godis:


Lördagen den 4 juli presenteras en lycklig vinnare!



torsdag 25 juni 2009

Torsdag.. Mina Stämplar...

Ja då var det Torsdag igen och jag börjar undra vart tiden springer iväg.. Har varit på MVC idag och allt är som det ska alla värden är bra och mini är fixerad och har sjunkit ner så nu är det verkligen bara en tidsfårga innan det bär iväg till BB..

Fick ett litet kuvär på posten idag insåg ju genast att det bör vara mina stämplar men hade nog inte vänntat mig ett så oansenligt litet kuvär så jag öpppnade det med lite lätt bävan för vad jag skulle finna.. Det var fyra motiv som skulle bli till stämplar och i detta lilla kuvär fanns det NIO omonterade stämplar.. Fatta vad glad jag är... Mina motiv är stämplar och de kommer att komma till försäljning i höst hos Stämpelhuset http://www.stampelhuset.com/eshop/
... Helt enkelt sanslöst... så kul...

Jag ska se till att montera mina stämplar och använda dem snarast så att ni får se dem, Men först måste jag fixa med ez-mount för den är tror jag är näst intill helt slut här hemma..

Så kul med egna stämplar... Bara helt... ja vet inte riktigt vad jag ska skriva.....


Kom på att jag ju kunnde fota stämplarna tills att de är monterade så att man kan se dem så håll tillgodo.. Har lagt upp en penna på en av bilderna så att ni kan få ett humm om hur "stora" stämplarna är..
Mina pumpor...
Mina Snöbär..
Mina Äpplen...

Mina Körsbär...

onsdag 24 juni 2009

Poängjakten deltävling 5.. Mitt bidrag..

Först vill jag passa på och gratta alla vinnarna i både kort och LO katogorin, ett extra grattis till min härliga moster som kom på delad förstaplats LO katogorin och som vann väskan vi alla hade siktet på.. Grattis..

Mitt bidrag i denna sista av deltävlingarna såg ut så här..
Tyckte det var svårt denna gången för det fanns saker som inte alls tilltalade mig bland kittet denna gång men det var bara att försöka att få ihop det ändå.

tisdag 23 juni 2009

Har en blogg till..

Jag har skapat en blogg till som är tänkt att vara bara på Engelska, jag har visserligen translate gadgeten men tycker själv att många gånger så är det väldigt svårt att fatta vad som menas då den översätter ordagrant om den ens översätter så min nya blogg är för de som tittar in här och har svårt att förstå vad som egentligen skrivs här.

http://annasscrapandcard.blogspot.com/
This blog in English is fore those who have trouble understanding my other blog even when translated, whit the translate gadget. I know that I tried it a couple of time just to see how it looks and if it still is understandable and I get horrified I know what I bean writing and I don´t understand the translation..
So I thought I´d start a Blog just in English.Hope you all enjoy..

XOXO Anna

måndag 22 juni 2009

Stämpel Designer..

Ja, jag vet det har varit tyst om mina stämplar.

Men i dag låg där ett mail i inkorgen och nu så är de postade och på väg hem till mig så imorgon eller på onsdag så bör de vara här och jag kan äntligen få se mina egna motiv som stämplar irl och det ska bli så kul.

Men de kommer inte ut till försäljning förens i september hos Stämpelhuset http://www.stampelhuset.com/eshop/ de har även en blogg http://blogg.stampelhusetdesign.se/#home. Så om ni gillar vad ni ser (för självklart så kommer jag att prova på mina stämpla så snart som möjligt när de kommer) så vet ni vart och när de kommer att komma till försäljning.
Detta ska bli så kul.. och kanske jag kan hitta lite insperation till lite fler motiv nu när jag vet att det faktiskt blivigt stämplar av dessa motiv som lilla jag ritat..
Ja ja det får framtiden utvisa....

onsdag 17 juni 2009

Poängjakten deltävling 5..

Deltävling 5 i hos Tant Scrappas poängjakt ligger nu ute på hennes blogg. Gå in och titta och rösta!!!

Även om du inte är med i själva tävlingen så är det helt okej att rösta om du vill.

Det finns två kategorier en för Kort och en för LO:s vi har alla fått samma startkitt av papper och decorationer att arbeta med så titta in och se om du kan hitta några favoriter och lägg en röst..

Du hittar alla våra bidrag här;http://tantscrappa.blogspot.com/ Kom igen nu och lägg en röst du med....


Och då gör man så här: Skickar ett mail till tantscrappa@gmail.com , skriver vilka (3 st i LO-kategorin OCH 2 st i Kort-kategorin) man tycker har löst denna uppgift bäst i ämnesraden. Och ALLA får rösta. Så det hoppas jag ni gör. Röstningen avslutas den 21/6 kl.23.59.

söndag 14 juni 2009

Nu så är allt klart..

Ja väskan är packad, A är hämtad och jag är 36v+ så nu så får min lille/lilla okupant lov att komma precis när som.. Har lite små funderingar på att ta itu med trädgården och få grävt trädgårdsland och flyttat de saker jag vill flytta.. Kan ju hoppas på att det hjälper till och skyndar på så att jag inte behöver vänta 4v till eller mer *S*... Men okupanten kommer väl när den är färdig om inte förr. Allt har ju som sagt sin tid och plats..
Men jag börjar allt bli nyfiken på vem personen där inne är.. Jag ser verkligen fram emot att hälsa denna välkommen till världen och familjen..

Kan inta fatta att det inte är mer än två år sedan man sist satt i denna situation och undrade de samma som nu. Tiden bara springer iväg.. Min lille prins är inte så liten längre och snart är han storebror. Och storasyster hon ser väl fram emot yterligare ett syskon men samtidigt så kan ju små syskon vara si så där roliga vissa dagar. Hon börjar bli så stor.. Att hon redan är tio kan knappt fatta det.

Men kan inte annat än säga att både A och G är mitt livs största skatter och snart så har jag tre.. Livet är underbart.

Här kommer hjärte mallarna.. till roserna..

Här kommer min mall till hjärtanen jag använt mig av till roserna. Det är bara att klicka på bilden och sen spara ner den. Sen beroende på om du vill göra den större eller den midre rosen så skriver du ut den på helformat eller halvformat på A4.
Jag har skrivit ut den direkt på mitt färgade papper och sedan klippt ut, smidigt och lätt.










Är det något du undrar så fråga så ska jag svara så gott jag kan.

fredag 12 juni 2009

Lite kort..

Ja har faktiskt gjort lite kort som jag inte lagt ut här bara av ren lathet.

Så här kommer först ett kort som jag gjorde i all hast till ett fosterbarn hos mina föräldrar till dennes konfirmation.











Sen så är det ett enkelt kort till min sambos lillebror som tar studenten i dag som jag gjorde i går kväll.

Fler Roser..

Ja det blev tre roser till i går kväll men dessa har jag gjort ungefär hälften så stora som den första något pilligare men minst lika fina..

Det blev först en röd ros i samma nyans som den stora som jag chalkade med maroon men denna gången chalkade även jag med lite Vitt längst ut på rosen bladen för att se om det gav någon effekt och lite men ingen markant skillnad blev det.



















Sen så blev det en gul/orange ros som jag chalkade med Maroon tycker själv att den blev riktigt läcker.

















Sist men inte minst så blev det en rosa ros och den chalkade jag med Cranbeery.


















Alla roserna har jag sprejat med min mist som är silvertonad. Tror att jag får se till att införskaffa fler av dessa underbara mister. Kan vara kul att ha fler färger.



Här är en bild på de två röda rosorna så att ni kan se att det är en ganska markant skillnad i storleken.

söndag 7 juni 2009

Ny Deco ros..

Var ute på en sen blogg runda och hittade via http://houseofinspirationblogg.blogspot.com/2009/06/brollopstider.html till http://www.scrap-a-little.com/2009/05/tutorial-for-cutest-cardstock-roses.html Där denna
enkla och fantastisk decorations ros som man gör själv finns.. Steg för steg beskrivningen är enkel och med bra bilder till.
Var självklart tvungen att prova på detta och det resulterade i en fantastisk ros som jag kommer att göra fler gånger..






Vill ni se???

























Vad tycks..
Jag kommer nog lägga ut fler av dessa roser efterhand som jag får dem tillverkade.. och om ni som jag inte har några hjärtpunchar eller liknande så ska jag lägga ut en mall på de hjärtan jag har använt mig av här senare för de som vill.

lördag 6 juni 2009

Ny Lo..

Ja det har faktiskt blivigt en ny LO. Det är mina två änglar som somnat i bilen en härlig bild. Blev väldigt nöjd med LO:n även om det inte riktigt är min stil eller mina färger..

fredag 5 juni 2009

Fredag kväll..

Veckorna bara springer iväg har flera gånger tänkt att sätta mig med mitt scrappande men så har klockan blivigt mycket och ryggen kännts trött så det har inte blivigt av.

Men tänkte att i kväll och imorgon så borde jag hinna med lite skapande. Iom att det är fotboll imorgon så blir det ingen tv för min del är inte speciellt intreserad men det är ju gubben dessto mer. Så jag hoppas på att ha något att visa upp efter helgen men det lär visa sig.

Har en heldel nytt som jag vill använda mig av så vi får väl se vad som tittar fram på pappren.. Har flera roliga kort som jag faktiskt längtar efter att få scrappa så något lär det bli.

Men nu önskar jag alla en härlig helg och trevlig nationaldag..

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran