söndag 31 maj 2009

Mors Dag..

Visst är det de små sakerna som gör livet så mycket bättre. Som min underbare sambo och mina härliga ungar. Att bli väckt av dem med frukost på sängen och en liten mugg som det står "Min Mamma" på med några fina rader inuti.. Blir så härligt lycklig över att finnas till med så underbar familj vid min sida.

Snart bär det iväg till Hallands Väderö med sambons släkt för lite picknick samt att fira lite mors dag där, sen i kväll kommer Mamma m. familj hit även där för att fira lite mors dag. Så det lär bli en dag full med stoj men det är bara kul och det är ju det viktiga.


Vet tyvär att det är många mammor som inte blir uppvaktade idag av diverse anledningar så jag skänker alla dem en extra tanke och hoppas att de trots allt vet hur viktig en mor är..

Så jag önska alla Mammor där ute en härlig morsdag och en skön söndag.

söndag 24 maj 2009

Ny Challenge blogg och härligt godis..

Hittade denna nya blogg och detta helt underbara godis som jag bara måste vara med och ta en chans på.


För att ha en chans att vinna måste du bli en follower och lägga ut deras logga i din Blogg med till hörande länk.

onsdag 20 maj 2009

Poängjakten deltävling 4.. Mitt bidrag..

Först ett stort grattis till min härliga moster Nettan http://annettejohansson.blogspot.com/ för hennes vinst i denna deltävling.. Jätte kul.


Och mitt resultat av det härliga paket som vi fick denna gång ser ut så här:

Det är foton på min sambos mormor och morfar som de tog när de förlovade sig jag har tidigare gjort en LO på deras bröllopsfoto och den ligger i detta inlägg; http://awirahl.blogspot.com/2009/01/scannat-och-fotat-lite-idag.html

Men jag måste säga att den däringa strumpan fick jag mer än ett gråtthår på.. Men tycker ändå tillsist att det blev bra.

måndag 18 maj 2009

Hemma igen..

Ja då var man hemma igen efter en trevlig helg i Göteborg..
Vi åkte vid middagstid i fredags för att även göra ett stop på vägen och hämta min dotter hos hennes pappa. Gustav var så lycklig över att vi skulle hämta storasyster att han inte hade tid/lust att sitta still i bilen..När vi kom fram till min dotter så blev vi bjudna på kaffe och fika och det var väldigt trevligt. Det är så skönt att relationen mella mig och Xet är utan problem och att vi kan umgås och vara och ha trevligt tillsammans. Tyvärr finns det allt för många som inte kan se varandra utan att börja bråka.

När vi väl kom upp till Gb så hade båda barnen somnat i bilen.. Så vi fick en chans att sträcka på benen innan vi fixade nycklen till vår stuga. Vi var klara och inflyttade inna mina svärföräldrar och min sambos brödrar kommit. Så när de kommit så blev det lite kaffe och smörgås inna vi fick leta reda på en mat butik och handla lite till de kommande dagarna medans killarna stack iväg för att hämta sina saker inför Göteborgsvarvet.

På lördagen fick vi tyvärr byta stuga då det var problem med våran men det är ju tyvärr sådant som kan hända. Dagen började annars med strållande sol och löfte om en varm dag. Medans vi väntade på sambons storasyster och familj så började killarna göra sig klara inför loppet.

Vi tog bussen in till Gb. Något som lille man tyckte var väldigt spännande.
Vi gick upp till start området och bestämde träffpunkt när alla tre sprungit klart. sedan gick jag med mina barn och letade upp en plats där vi skulle kunna tillbringa de ca tre timmarna på. Vi hittade en riktigt bra plats i lite lagom skugga och väldigt bra utsikt över de löpare som är på väg mot upploppet. Så där satt vi och väntade..

Vi såg en hel del intresannta utstyrslar bland de springande.. Det var lite kul.

Jag och barnen såg sambon och en av hans brödrar på väg in på upploppet och de såg ganska frächa ut för att ha sprungit 21km.

När allt var avklarat så var det bara att gå tillbaka till bussen och åka tillbaka till våra stugor där det blev pizza till kvällsmat och lite lagom slö tittande på slager.. Vet knappt vem som vann..

Söndagen så var det pakning och städning av stugorna medans barnen var på lekplatsen allt var snabbt avklarat på ca en timme.. Sen bar det av hem igen.

söndag 17 maj 2009

Poängjakten deltävling 4..

Deltävling 4 i hos Tant Scrappas poängjakt ligger nu ute på hennes blogg. Gå in och titta och rösta!!!Även om du inte är med i själva tävlingen så är det helt okej att rösta om du vill.

Det finns två kategorier en för Kort och en för LO:s vi har alla fått samma startkitt av papper och decorationer att arbeta med så titta in och se om du kan hitta några favoriter och lägg en röst..

Du hittar alla våra bidrag här; http://tantscrappa.blogspot.com/2009/05/poangjaktendel-4-rostning_16.html

Kom igen nu och lägg en röst du med....

onsdag 6 maj 2009

Mitt bidrag till poängjakten del3..

Det här var mitt bidrag till Poängjakten del tre.


Jag lever...

Vet det varit lite tyst och tomt här men så är det när man missar att flytta bredbandet när man flyttar.. Men nu verkar det som om det ska fungera som det ska och jag har äntligen internett igen. Ska se här om jag kan uppdatera lite om vad som hänt de senaste veckorna..

Först och främst så har jag ju flyttat till hus sen jag var inne här sist och det är bara underbart. Jag lovar att fota lite senare när det finns tid och lägga upp här.
Sen så har vi ju haft en riktig försmak av sommaren i nästan två veckor men nu är en något råkall, blåsig och regnig vår tillbaka men ska inte klaga får ju lite mer gjort inne när inte solen lockar utanför.


Annars så har det väl mest handlat om att få i ordning i huset och börja planera tomt och trädgård så att den blir som jag vill ha den, och så att man utan rädsla för bilar trakorer och allt annat som rör sig här kan släppa ut lill killen på gården utan att man måsta följa honom var sekund. Skrappat har jag inte gjort speciellt mycket iom att internetet legat nere sen vi kom hit och allt annat tagit sin tid så har tyvärr skapandet legat nere men hoppas på att det ska ändra sig snart.


Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran