tisdag 31 mars 2009

Tisdag.

Tisdag och syträff här i kväll. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på ikväll men det lär väl bli något.. Får se om jag kan komma på något.. Om inta annat får det bli en tur till affären och se vad som finns där.

Har en hel massa roliga idéer för kort så jag skulle tro att det blir kort makeri ikväll för min del bland annat så har jag tänkt mig att jag skulle hinna med några mors dags kort och kanske något påsk kort.. Får väl se vad som händer i kväll.

Det är snart dax att sätta igång med kvälls maten och iom det är tisdag så lär det bli fisk i någon form men vet faktiskt inte riktigt vilken form än men det lär visa sig det med..

lördag 28 mars 2009

Award.

Ja jag har fått en award från Sari..
http://sari-sariscards.blogspot.com/
Tack så väldigt mycket.

Så tanken är att jag ska skicka vidare till några stycken..

1# Självklart blir det till min lilla Mamma som äntligen hittat hit till bloggandets värld..
IREN
http://irenkurtsson.blogspot.com/


2# Sen så får det bli till syster yster som har haft det lite jobbigt ett tag, så lite uppmuntran är väl aldrig fel..
SOFI
http://soffipropp79.blogspot.com/


3# Sen så skulle jag vilja skicka den till en underbar vännina/svägerska hon har ingen blogg men jag vet att hon brukar springa här hos mig och titta och jag vet att hon gör de sötaste kort..
MALIN

4# & till er alla som läser & kommenterar min blogg!

fredag 27 mars 2009

DDcc #41

Denna veckas utmaning på Dutch Dare Card Challenge var "A LITTLE GIFTBOX" och det gav mig en bra anledning att sitta ner och göra klart min lilla "Suprise box" blev väldigt nöjd med resultatet..

http://dutchdare-cardchallenges.blogspot.com/2009/03/challenge-40-little-giftbox.html


Den blev riktigt bra..

torsdag 26 mars 2009

DDcc #40 Och CCT

Ja det skulle varit med "Dutch Dare Card Challenge" i veckan som gick men han inte riktigt bli klar i tid men får ju ändå lägga upp kortet här..

Det är efter en skiss hade även tänkt att det skulle vara med i Cute Card Thursday som hade ett resept på max 2 papper och max 4 decorationer..

Men som sagt så var jag lite seg på det så det blev inget med det men får se om jag kanske ska göra ett nytt försök i veckan som kommer.. Får väl se om man hinner. Har ju lite att göra iom flytten troligen ska ske redan den 20 april.

House Mouse Monday Challenge #30

Ytterligare ett kort. Ett även detta väldigt enkelt. Men tycker själv att det blev sött.

Jehkotar cc..

Gjorde ett enkelt kort till denna veckas utmaning på Jehkotar cc det var efter en skiss.. Tyvärr så var det svårt att fota det så det är något suddigt..

onsdag 25 mars 2009

Nr 3

Ja idag ringde M från jobbet och undrade om jag skulle vara hemma i em ja svarade jag. Bra då kommer det en kille vid halv fyra och tittar på lägenheten. Okej så det var ju bara att se till att röja lite så att det inte såg ut som bomben slagit ner..

Klockan blev halv fyra och det kom en ung kille med flickvän väldigt trevligt par som blev eld och lågor över lägenheten de skulle genast prata med Båstadhem Men problemet var ju att de faktiskt inte sagt upp lägenheten där de bor ännu så jag insåg att troligen blir det ingen tidigare flytt här ifrån för vår del.. Suck..

Men dröm om min förvåning när Båstadhem ringer och säger att de har pratat med killen och gjort en deal med honom. Vi har fått flytt datum till den siste april.. Och vill vi lösa det med killen på annat sätt så får vi göra det...(alltså om vi vill ut ännu tidigare)

Så en månad kvar tills att vi flyttar till huset.. Så underbart..

måndag 23 mars 2009

Poängjakten deltävling 2 mitt bidrag

Ja då var tävlingen över för dena omgång och ett stort grattis till vinnanrna.

Nu får man lov att lägga upp sina bidrag till deltävling nr 2 så här kommer mitt bidrag till denna omgång.....

Det är en LO på mina två små änglar och den uppenbara syskonkärlek som finns där..

torsdag 19 mars 2009

Nr 1

Ja nu har första paret av intresserade varit och tittat på vår lägenhet. De var in och ut på mindre än tio minuter och inte blev man mycket klokare heller.. Får väl se vad som sägs från båstadhem imorgon.. Hoppas ju på att de vill ha lägenheten och att de vill ha den så snart som möjligt. Vi vill ju komma till huset och börja göra allt som ska göras där innan Mini gör sin entré i familjen och innan jag inte fixar det längre.. Får allt mer ont av mina fogar och jag vet att det bara kommer att bli värre och värre..

Jo jag vet att det går över men jag kan/vill inte bli säng eller rullstolsbunden och den risken finns om det vill sig riktigt illa.. Har haft stora problem med fogarna under mina andra graviditeter och det blir tyvärr bara sämre och sämre för var graviditet.. Plus att jag har en liten kille denna gången som vill att mamma bär och lyfter som alltid annars och inte förstår varför mamma inte kan.. Och hur ska man kunna motstå de där bedjande blå ögonen och uppsträckta händerna med ett darrigt "-mamma" och ögon som blir alldeles blanka av besvikelse när man säger nej..

Jag vet han har sin mamma flera varv runt lillfingret.. Men han är ju min lille prins...

Men nog om det..

Funderar på om man kanske skulle sätta sig och scrappa lite i kväll.... Får se om jag kan hitta lite insperation...

onsdag 18 mars 2009

Earth Hour – släck för en ljusare framtid

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Jag har gått med och släcker ljuset en timme lördagen den 28mars.

Gå med du också på wwf.
http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida


Kopiera gärna texten och skicka vidare till andra..
Gör ditt för att få Sverige och världen ska släcka ljuset för en timme..
En timme för Jorden för klimatet..

tisdag 17 mars 2009

Poängjakten deltävling 2..

Deltävling 2 i hos Tant Scrappas poängjakt ligger nu ute på hennes blogg. Gå in och titta och rösta!!!

Även om du inte är med i själva tävlingen så är det helt okej att rösta om du vill. Det finns två kategorier en för Kort och en för LO:s vi har alla fått samma startkitt av papper och decorationer att arbeta med så titta in och se om du kan hitta några favoriter och lägg en röst..

Du hittar alla våra bidrag här; http://tantscrappa.blogspot.com/

Ha det så kul..

söndag 15 mars 2009

Suprise Box..

Skulle iväg på kalas till mamma och pappa i går kväll föra att gratta S på hennes dag paketen var fixad men hade inget kort.. Så för att få lite insperation surfade jag runt lite och jag hittade något så kul hos inkido http://inkido.blogspot.com/2009/03/scrapkias-surprise-box.html att det var ju bara så att det fick bli en box i stället för ett kort.. Tyvärr är mina foton inte de bästa men det går ändå att se lite så där vad det är jag gjort..
Så här är min box...

torsdag 12 mars 2009

LO från i går..

Höll ju på att glömma lägga upp min LO som jag gjorde igår på kompis cirklen.. Fick mina kort som jag skickat till framkallning kom igår.. Så det var bara att sätta fart.. Det är foton från en solig men blåsig senvinterdag vid havet..

Skissen tills den 11/3 del2

Ja igår var det dags att visa upp alsterna efter skissen vi hade fått att gå efter på kompis cirkeln. Jag hade först andra delen av en dubbel LO.. Men i tisdags så fick jag en annan idé så på syträffen men svärmor, hennes syster. min svägerska och hennes dotter så fick jag ta med min scrapp väska och sätta fart.. så här är dessa två alster..


Den första är på mina föräldrars hund och andra delen av en dubbel LO..
Sen är det på min son sen i höstas på pappas sista B-lags match för säsongen.. De vann.. ;-)

tisdag 10 mars 2009

Ett litet brev...

Har gått som en äggsjuk höna och vaktat min postlåda och idag så damp det ner.. :-))


Ett litet kuvär tillbrädden fylld med gottis.. Att man kan bli så glad över ett gotte brev.. Ett stort tack till dig Sari för det jätte fina kortet och det smakiga innehållet... Det lär med all säkerhet komma till användning... Någon som är nyficken? Trodde väl nästan det.. Här är lite bilder på vad för gott jag fått.
fredag 6 mars 2009

Har du bilder..

Har du bilder som väntar på att framkallas?

Då kan jag rekomendera dig att gå in på denna länk www.fujidirekt.se/gratis då kan du framkalla 100bilder gratis och bara betala portokostnanden på 29.00kr. Men du får snabba dig för länken gäller bara fram tills den siste mars.

Och ett tips för att det ska fungera så måste du först regristera dig på fujidirekt och sen kan du använda dig av länken.


P.s det gäller bara i 11xformat(ej 11x vit ram)D.s

tisdag 3 mars 2009

Ett kort till.

Ja det blev ett kort till igår kväll..


Och faktiskt för första gången utan att jag fiskade efter det så kommer min sambo och säger att det var fint..=)) Hans komentar om scraping är annars lullul.. Och iom det så när det kommer en spontan positiv komentar så betyder det så väldigt mycket mer..

måndag 2 mars 2009

Kort..

Har fått ihop ett kort i em när lilleman han sov..
Passade på att testa en av mina nya stämplar..

Ett vårkort..

Måndag igen..

Ja ha då var vi i Mars månad. Tiden bara springer iväg... Har varit en helg med massor att hinna med samtidigt som lille man har varit snorig och febrig sen i fredags.. Men det har fått gå ändå.. Hade tänkt hinna med lite pyssel i går kväll men det resulterade i att jag organiserade mina band, snören och garn istället.. Så jag får se om jag hinner med något idag istället.. Har åtminstånde monterat mina fyra nya stämplar från Stämpelboden ;http://www.stampelboden.e-butiken.se/
Det är bara så att deras stämplar är helt underbara.. Ska bli så kul att få testa och använda mina nya stämplar.
Nu önskar jag er alla en trevlig vecka och att solen värmen snart hittar till oss alla..

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran