onsdag 25 februari 2009

Skissen till den 11/3

Hade tänkt mig att börja förbereda min LO efter skissen vi fått att att följa tills den 11/3 på cirklen.. Kom på efter att jag börjat fundera på vad jag skulle göra att det blir en dubbel LO och har redan gjort en del i går och den andra delen ska jag försöka göra klar i idag eller i kväll på cirklen.

Så här ser första delen ut.. Det är bilder av mina föräldrars hund Sally som helt oväntat gick bort i fredags.. Saknar henne massor..

måndag 23 februari 2009

Blogg Candy hos "Sari´s Cards"

Ja det är ett lite annorlunda blog candy. Med en liten utmaning men varför inte titta in och se vad den går ut på.. Den finns här: http://sari-sariscards.blogspot.com/2009/02/blogcandy.html

Poängjakten..

Nej det blev ingen vinst för mig heller i denna första deltävling men det hade jag nog inte väntat mig heller.. Det fanns ju så många otroligt vackra bidrag.. Men här är mitt bidrag till första deltävlingen i poängjakten.



Och jag vill passa på och gratta vinnarna både i LO:katorogin och i Kort:katorogin..


Vill du se vad vi hade att arbeta med så ligger det bilder i detta inlägg; http://awirahl.blogspot.com/2009/01/frsta-kittet.html

Blogg Candy hos "The 80´s me"

http://misscutiepiegoes80s.blogspot.com/2009/02/blogcandy-40-fardiga-biljetter.html

Vill inte du också ha chansen att vinna dessa underbara biljetter??

fredag 20 februari 2009

Borta..


Hade precis satt mig ner för att äta kvällsmat, potatisgrattäng och rostbiff och en härlig sallad.. Telefonen ringer och M svarade jag förstår att det är pappa som ringt. M och pappa pratar lite och lite så där plunt utbrister M det är nog bättre att du pratar med Anna..

Jag får pappa i luren och hans röst brister när han säger att Sally är död.. Det var som om man tappade andan och blev träffad av blixten på samma gång frågorna far igenom huvdet men det första är ju alltid hur, var, när och varför. Den enda frågan han kunde svara på var när..

"I kväll.. Han viste inte vad som orsakade att sally inte är här med oss längre men misstänker att hon drabbats av någon form av anerysm..."



Hon var hela familjens gåva till pappa när han fyllade femtio, hon skulle blivigt fem år i sommar en hund som alltid var pigg och glad full av liv med ett underbart lynne. Hon kommer att saknas av oss alla..

lördag 14 februari 2009

Med hus..

Ja det verkar som om vi blivigt med hus idag.. Ska bli riktigt spännande och kul att få sätta tänderna i den flytten och även att ställa allt iordning för inflyttning.. Måla, Tapetsera, Nya golv och liknande..

Ska skriva hyres kontrakt om en dryg vecka så.. Det ska bli så spännande..


Kan knappt bärga mig vill flytta nu.. Men har ju tre månaders uppsägning på lägenheten.. "suck" Hoppas att det går fortare men ska väl inte förvänta sig att det gör det.

torsdag 12 februari 2009

UL 2

Varit på nytt Ul idag iom att de inte kunde se allt de skulle på Mini sist men idag gick det bra och självklart blev det några biler varav en av sjuksköterskan kallades konstnärlig.... :-S






Ska iväg och titta på hus i kväll ska bli kul och se om det känns bättre en det vi tittade på i lördags.

onsdag 11 februari 2009

Onsdag

Så nu har jag varit duktig.. Har stor städat sovrumet idag och i morgon är det toan som gäller sen får jag se om jag hinner med garderoben på fredag annars så får det vänta tills på måndag..
Känns härligt att ha storstädat två tredjedelar av lägenheten.. (städade kök och tv-rum samt hall igår)




Cirklen ikväll det ska bli kul temat för kvällen är kort och kort vikning så det ska bli kul och se vad som blir skapat ikväll. Jag har åter varit på jakt och åter igen hittat precis vad jag sökt hos Mirabyll; http://mirabyll.blogspot.com/ nu undrad du vad jag hittade jo det var bland annat mallar till ovaler i olika storlek och scalloped edges mallar och med dessa har jag tänkt att göra ramar till mina stämpelmotiv på korten.. Jag fick lov att låna hennes (jag frågade)bilder för att visa vad man kan göra med dessa mallar.

Utmaning..

Tittade in hos Ammi http://ammi76.blogspot.com/ och hon hade blivigt utmanad och skickade vidara till de som ville..



Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.




Tyckte att utmaningen verkade kul så här kommer mitt svar på den utmaningen.


Detta är en bild av min svägerskas händer när hon håller i en liten kycling för att min systerdotter skulle få lov att känna lite på de ulliga små liven. Min svägerskas yndste son försöker att ta kycklingen från sin mamma. Fotot är taget när jag hande nöjet av att ha M här en heldag för att Syrran skulle iväg på ljusstöpning.







Så vilka utmanar jag hmmmmm..................................................................................................................................









Jo nu vet jag


Och Karin från cirklen; http://karinsscrapblogg.blogspot.com/


Så nu väntar jag med spänning med vad för kort som kommer upp i bloggarna här..




tisdag 10 februari 2009

Tittar på nytt boende..

Ja vi insåg ju ganska direkt efter beskedet att vi skulle bli en till att vi behöver större utryme för vår lilla familj, inte så kul att klämma in fem personer i en liten trea...

Så i helgen som gick var vi och tittade på ett hus till uthyrning och det var okej men inte så att man direkt kännde att det här tar vi, sen fick vi nys om ett annat hus i söndags som också ska ut till uthyrning så om allt går väl ska vi titta på det på torsdag kväll..
Ska bli spännande att se om det är något som faller en i smaken mer.. Hoppas det..
Vill ju inte sätta sig i ett hus som inte känns riktigt ok men det lär ju visa sig.. Vi sitter ju inte i pluret än... Det är ju alltid mycket som spelar ni för att allt ska kännas bra..
Jaja det blir nog bra i slutet..

torsdag 5 februari 2009

UL..

Varit på UL i em allt såg bra ut och det var inte mer än en.. En djup suck av lättnad.. Men jag ska in på nytt UL nästa vecka då de inte kunde se allt som de ska titta på. Men fick lite bilder på Mini, men iom att den ligger så illa så är det svårt att se..

Award

Har fått en award från Sari ; http://sari-sariscards.blogspot.com/

Reglerna för awardsen:
1. Kopiera texten till din blogg.
2. Länka till den som du fått Awarden av på din blogg.
3.Ge Awarden till minst 7 bloggare.
4.Länka till dessa på din blogg.

Jag får nog fundera på vem jag ska ge vidare till så det kommer senare. Hoppas alla får en bra Torsdag.

Lyckad pysselkväll..

Det var så roligt på kompisträffen i går kväll fick kanske inte gjort jätte mycket men det var så trevligt. Jag hade med mig trolldeg och jag tror nog att nästan alla provade på det sen så hade jag med mina mallar från http://misscutiepiegoes80s.blogspot.com/ på fjärilar och blommor och även de blev uppskattade..

Själv fick jag gjort två fjärilar och en blomma tanken var att den skulle likna en ros men fick inte riktigt till den men tror jag vet hur jag ska göra.. Får se om jag kan exprimentera lite i kväll.. Men här är några bilder av de jag fick gjort igår.

onsdag 4 februari 2009

Test med trolldeg..

Jag var ju bara tvungen att testa trolldeg när jag hittade detta hos Biggan; http://bigganed.blogspot.com/2009/02/tekniktips-pa-stampelgarden.html

Så sagt och gjort så i går på syjuntan hos svägerskan så hade jag med mig lite trolldeg och testade lite..


Här är resultatet;






Jag har inte decorerat klart så det ska till lite till innan de är klara förhoppnings vis så hinner jag med det ikväll på kompisträffen men har även lovat att visa hur man använder trolldeg för mina med scrappare.. Ska bli riktigt kul..

måndag 2 februari 2009

Barndop..

Var på barndop igår det var trevligt och sen fick man chans att snosa baby inte helt fel.

Vi var i en helt otroligt vacker kyrka.. Var självklart tvungen att fota lite..












De lär bli del av LO:s av barndopet senare..

Award

Award

Award

Award
Min första award.. :)

Award

Award
Har även fått den tillbaka av syrran